beton ciré

Beton ciré is een natuurproduct en biedt de mogelijkheid om een moderne twist aan uw interieur te geven. Door middel van industriële effecten op wanden of vloeren, biedt dit soort cementstuc een strakke en gladde afwerking. Dit immens populaire stucwerk heeft een zeer natuurlijk en robuuste look die past in bijna elk interieur. Met name in combinatie met metaal materiaal en ruwhout, komen de effecten van dit beton goed tot zijn recht. Doordat er zoveel verschillende soorten stucwerk zijn is het heel makkelijk toe te passen in elke woning! KVZ Afbouw is gespecialiseerd in het verzorgen van zeer exclusief stucwerk in allerlei vormen.

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent gewreven beton. Deze benaming beschrijft een techniek waarvan de oorsprong in Frankijk ligt. Deze techniek werd door de fransen gebruikt om het beton een mooie en aantrekkelijke uitstraling te geven. Het begon als een dikke massa, maar is door de jaren ontwikkeld tot een strakke stuclaag die heel dun aan te brengen valt. Beton ciré is een cement achtig poeder dat vermengd wordt met een zogeheten resin. Resin bestaat uit verschillende gemalen steensoorten zoals marmer of graniet. Dit wordt gemengd met vloeibare kunsthars, hierdoor ontstaat een gietbaar mengsel. Dit mengsel wordt daarna gemengd met het cement achtig poeder.

Voordelen beton ciré

Beton ciré is een prachtig alternatief tot echt beton. Het valt niet te onderscheiden en biedt een betonlook met karakter aan. Het beton is licht in gewicht en daardoor is het te geschikt voor wanden, vloeren en trappen. De totale dikte van de stuclaag is 2 tot 3 mm waardoor het op vele soorten ondergrond aangebracht kan worden. Denk hierbij aan hout, over bestaand tegelwerk heen, gips en andere soort beton. De stijl die u met beton ciré kunt creëren is zeer divers. Zo kunt u kiezen voor een interieurstijl van landelijk tot modern. Van woonkamer tot badkamer, met ciré beton maakt u uw interieur helemaal af!

Profiteer van de mogelijkheden

Bij dit grijskleurige beton zijn er meerdere mogelijkheden voor een unieke look, feel en uitstraling. Vaak kiezen mensen voor de originele kleur van het mengsel, maar het is mogelijk om voor een andere tint te gaan wanneer we het hebben over een beton ciré gietvloer. Deze vloer wordt gekozen voor de authentieke, moderne en warme uitstraling. Naast grijs, lichtgrijs, betongrijs, antraciet en aardetinten, behoren meerdere kleuren tot de mogelijkheden. Deze kleuren worden met behulp van pigment gevormd. U kunt uit meer dan 50 kleuren kiezen. Zelfs terracotta en paars behoren tot de opties!

Onderhoud beton ciré

Het onderhoud is ook een aspect dat vele voordelen biedt. Het materiaal is zeer hygiënisch. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van naden of voegen, heeft u geen last van schimmelvorming door vochtige voegen of vuil dat in naden blijft steken. Daardoor is dit soort beton vuilafstotend. Voor het dagelijkse onderhoud heeft u geen speciale reinigers nodig en u kunt zowel een stofzuiger als een dweil gebruiken op beton ciré vloeren.

Offerte aanvragen

Wil u een offerte aanvragen voor een beton ciré wand of vloer? Profiteer van onze betrouwbare service en duidelijke werkwijze. U bent bij ons op het juiste adres voor onder andere spackspuitwerk, beton ciré, stucwerk voor gevels en akoestische plafonds. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijzen voor stucwerk zijn sterk afhankelijk van het type stucwerk dat u kiest. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN