banner

OVER ONS

Wij zijn in te schakelen voor woning- en utiliteitsbouwprojecten, zowel zakelijk als particulier. In dit opzicht kunnen wij alle benodigde stucadoors- en aanverwante afbouwwerkzaamheden realiseren. Zie hieronder een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75
merken merken

ONS VERHAAL

Met Volendam als thuisbasis, is KVZ Afbouw opgericht door de ervaren vaklieden Tom Koning, Jack Veerman en Ron Zwarthoed. Dit vanuit eenzelfde passie: het stucadoorsvak. Inmiddels heeft KVZ een reputatie op weten te bouwen van betrouwbare en vooruitstrevende bouwpartner. Ondernemerschap en vernieuwend zijn zit in ons bloed. Het heeft ertoe geleid dat KVZ ondertussen in staat is om naast regulier- en exclusief stucwerk ook uw overige woonwensen te vervullen. Wat hieraan ten grondslag ligt? Een intrinsieke gedrevenheid om de opdrachtgever en eindgebruiker optimaal te bedienen. KVZ wil hen met kwaliteit en service ontzorgen. Onze vaklui denken dan ook graag mee.

Man aan het werk
KVZ bus

ONZE MISSIE

De werkwijze van KVZ Afbouw is gericht op duurzame en economische oplossingen voor zowel woning- als utiliteitsbouwprojecten. In dit opzicht zijn wij in te schakelen voor alle benodigde stucadoors- en aanverwante werkzaamheden. Topkwaliteit afleveren, resulterend in een tevreden klant, staat hierbij voorop. Dat gaat hand in hand met goed overleg en heldere afspraken. Aandacht voor u als klant staat daarom hoog in het vaandel. Dit leidt naar de vier kernwaarden waarop onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd: betrokkenheid, betrouwbaarheid, kwaliteitsgerichtheid en vakkundigheid.

ONZE VISIE

Middels optimale dienstverlening werken wij aan toekomstbestendige samenwerkingsverbanden met onze partners die gefundeerd zijn op vertrouwen. Door gemotiveerde en geschoolde vaklieden aan ons te binden weten wij toe te zien op continuïteit van kwaliteit en de waarborging daarvan. Deze aanpak vertaalt zich al jaren in een positief en alsmaar groeiend bedrijfsresultaat. En daar zijn we trots op!

Mensen aan het werk

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl