spackspuitwerk

Spackspuitwerk

Spack is een machinale prijsgunstige afwerking die doorgaans in de nieuwbouwsector wordt toegepast. Het kenmerkt zich een korrelstructuur die in allerlei diktes leverbaar is, van grof tot heel fijn. Deze structuur bestaat uit een pleisterlaag die door een door een spuit wordt aangebracht.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Spackspuitwerk is een voordelige manier van stucen. Dit creatieve stucwerk biedt enorm veel mogelijkheden en een prachtige uitstraling voor uw muur of plafondafwerking. KVZ Afbouw is gespecialiseerd in het verzorgen van zeer exclusief spackspuitwerk in allerdiverse designs en vormen.

Wat is spackspuitwerk?

Spackspuitwerk is een stucafwerking dat bestaat uit twee lagen die samen de stuclaag vormen. Dit betreft de meslaag om het oppervlakte egaal en glad te maken, en de afkorrellaag. Met deze laag wordt de eindafwerking bepaald. Hierbij kunt u naar wens en smaak door middel van de korrelgrootte de eindstructuur bepalen. Spackspuiten is toepasbaar op vele verschillende ondergronden zoals, gipsplaten, beton en lichtgekleurd hout. Wanneer de ondergrond te vuil of te donker van kleur is, kun je ervoor kiezen om eerst een goede deklaag aan te brengen. Ook moeten ondergronden met een grove oppervlaktestructuur eerst glad gepleisterd worden.

Voordelen spackspuitwerk

Zoals al eerder aangegeven, is deze vorm van stucwerk voordeliger dan de traditionele vormen. Ook biedt het spuitwerk u de mogelijkheid om een bepaalde structuur en kleur naar wens te kiezen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw wanden of plafond van uw woning of bedrijfspand de toon van het interieur zetten. Uw stukadoor zal daarbij ook in een korte tijd, grote oppervlakten af kunnen werken.

Korrellaag

Om de structuur en uitstraling te bepalen kiest u voor een bepaalde soort korrel. Hierin heeft u keuze uit de volgende korrelsoorten:

  • Fijne korrel
  • Middelgrove korrel
  • Grove korrel

Offerte aanvragen voor spackspuitwerk

Wil u een offerte aanvragen voor spackspuitwerk wand of plafond? Profiteer van onze betrouwbare service en duidelijke werkwijze. U bent bij ons op het juiste adres voor onder andere beton ciré, akoestisch plafond en buitengevelisolatie. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijzen voor ieder soort stucwerk zijn sterk afhankelijk van het type stucwerk dat u kiest. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN