tegelwerk

Tegelwerk

Wilt u tegelwerk laten aanbrengen in uw toilet, badkamer of meerdere plekken in uw woning? Of wellicht in een bedrijfspand? Bij KVZ Stucadoors & Afbouw kunt u terecht voor allerlei soorten tegelwerkwerkzaamheden.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Tegelwerk aanbrengen in uw woning? Om de keuken, hal of badkamer nieuw leven in te blazen en uw huisinterieur in een nieuw jasje te steken, kunt u voor unieke tegelwerk kiezen. KVZ Afbouw is gespecialiseerd in het verzorgen van zeer exclusief tegelwerk in allerlei vormen voor zowel huisinterieur als bedrijfsinterieur. Wij onderscheiden onszelf door onze betrouwbare werkwijze en eerlijk advies.

Soorten tegelwerk

Wanneer u heeft besloten dat u voor tegels wilt gaan, profiteert u van een ruime keuze. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden omtrent tegels. U kunt kiezen uit verschillende materialen, grootte, looks, feel, grootte, dikte en prijzen. Wilt u tegels plaatsen op een ondergrond of tegen een wand? Kiest u voor de betegeling van een keuken of een badkamer? Ga deze keuze af zodat u uiteindelijk de perfecte tegel vindt. Iedere soort tegel heeft een vaste basis. Hierbij kunt u kiezen voor keramische tegels of natuursteen. Om meer duidelijkheid te geven vertellen wij u graag over deze twee soorten tegels.

Keramische tegels

Keramische tegels bestaan uit een combinatie van zand en klei. Dit mengsel wordt vervolgens in een vorm geperst, uitgehard en daarna op hoge temperaturen afgebakken. Om stevigheid toe te voegen aan de kenmerken van deze tegel, voegt men mineralen toe aan de basis. Ook is het mogelijk om de tegel te voorzien van een glazuurlaag en uiteraard een toplaag om op die manier design en kleur aan de tegel toe te voegen. Zo is het mogelijk om keramische tegels te kiezen die lijken op echt beton, hout of natuursteen.

Natuursteen

Natuursteen is een verzamelnaam voor verschillende soorten gesteenten. Zo kunt u denken aan marmer, kalksteen graniet en leisteen. Het is een duurzaam product dat rechtstreeks uit de natuur komt. Het gesteente wordt bewerkt tot bruikbare tegel. De toplaag kan op uiteenlopende manieren bewerkt worden zodat het makkelijk is om voor u een passende tegel te vinden. Zo kunt u kiezen voor diverse interieurstijlen zoals industrieel, klassiek of modern.

Tegelwerk in verschillende ruimtes

Tegels zijn geschikt voor iedere soort ruimte. Toch zijn er tegels die beter paren met bepaalde ruimtes. Dit heeft te maken met technische aspecten en kenmerken. Zo kiest u voor de badkamer een geschikte tegel dat u voorziet van grip. Voor de woonkamer kiest u een geschikte tegel dat u voorziet van een warme sfeer en daarbij moet de slijtklasse hoog zijn. Denk hierbij ook aan slaapkamertegels, keukentegels en tuintegels. Aan de hand van de kenmerken die behoren tot de behoeften, kunt u gericht de perfect tegel uitzoeken

Offerte aanvragen voor tegelwerk

Wil u een offerte aanvragen voor tegelwerk voor een wand of vloer? U bent bij ons op het juiste adres voor uw tegelwerk. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijzen voor tegelwerk zijn sterk afhankelijk van het type tegel dat u kiest. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN