stucwerk

Stucwerk

Egaal stucwerk geeft muren en plafonds een strakke, moderne aanblik. Voor machinaal stucadoren, raapwerk, schuurwerk, behangklaar of sausklaar stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Veel mensen voorzien hun huis van stucwerk. Dit geeft een mooie, strakke, gladde uitstraling. Stucen is het aanbrengen van een laag cement waar de muren en het plafond mee afgewerkt kunnen worden. Deze stuclaag kan worden aangebracht op verschillende ondergronden. Denk hierbij aan metselwerk, beton en gipskartonplaten. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten stucwerk op de markt die voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo is beton ciré tegenwoordig ontzettend populair. Dit stucwerk heeft een zeer natuurlijk en robuuste look die past in bijna elk interieur. Doordat er zoveel verschillende soorten stucwerk zijn is het heel makkelijk toe te passen in elke woning!

Wat zijn de voordelen van stucwerk?

Naast dat het natuurlijk een hele mooie, nette afwerking is voor je huis, badkamer of ander pand, zijn er nog een aantal voordelen op te noemen voor het gebruik van stucwerk. Hieronder volgen ze:

  1. Stucen is duurzaam. Stucwerk gaat langer mee dan bijvoorbeeld schilderwerk, door de verschillende lagen pleisterwerk die aangebracht worden. Dit maakt het ontzettend duurzaam.
  2. Stucwerk is een stuc steviger en dikker dan verf. Er worden verschillende lagen aangebracht waardoor de muur wel tegen een stootje kan wanneer hij volledig behandeld is.
  3. De mogelijkheden en opties zijn ontelbaar! Denk bijvoorbeeld aan stoer en robuust Italiaans stucwerk zoals beton ciré. Of heeft u toch liever het oude en vertrouwde spachtelputz? Het aanbod is zo groot dat er voor iedereen wel het juiste te vinden is.
  4. Stucwerk is er voor elk budget en elke portemonnee. Doordat stucwerk langer meegaat dan bijvoorbeeld schilderwerk is het over een langere termijn een goedkope wandbekleding.
  5. Muren moeten eerste volledig glad zijn alvorens ze geschilderd kunnen worden. Met stucwerk kunnen verschillende lagen aangebracht worden en dus gekozen worden voor verschillende diktes.

Offerte voor uw stucwerk aanvragen?

Aarzel niet langer en zet de eerste stappen naar een prachtig stucwerk naar wens! U bent bij ons op het juiste adres voor onder andere spackspuitwerk, beton ciré, stucwerk voor gevels en akoestische plafonds. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs! Prijzen voor stucwerk zijn sterk afhankelijk van het type dat u kiest. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u de scherpste prijs krijgt. Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw offerte aan! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om vrijblijvend de mogelijkheden met u te bespreken.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN