akoestisch plafond

Akoestisch plafond

Voor elke specifieke ruimte kunnen wij het gewenste akoestische niveau realiseren. Denk hierbij aan studio’s, restaurants, scholen en ontvangsthallen. Door het gebruik van hoogwaardige producten, materialen en systemen gaan wij geluidsoverlast en/of hinderlijke nagalmen tegen.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van een akoestisch plafond? Een akoestisch plafond is een ideale toepassing die gebruikt kan worden om het gewenste akoestisch niveau te realiseren binnen een ruimte. Voor elke specifieke ruimte kunnen wij het gewenste akoestische niveau realiseren. Denk hierbij aan studio’s, restaurants, scholen en ontvangsthallen. Door het gebruik van hoogwaardige producten, materialen en systemen gaan wij geluidsoverlast en hinderlijke nagalm tegen. KVZ Afbouw is gespecialiseerd in het verzorgen van indoor akoestiek op maat. Wij onderscheiden onszelf door onze betrouwbare service en onze duidelijke werkwijze Ons team biedt graag advies op maat en garandeert u kwalitatief ijzersterke gevelisolatie voor uw pand, overheidsgebouw of bedrijfsgebouw.

Wat is een akoestisch plafond?

Een akoestisch plafond is een stucwerk afwerking. Deze afwerking heeft als doel de akoestische oplossing voor diverse soorten ruimte en gebouwen te bieden. De materialen en systemen die door de specialist worden aangebracht, zorgen voor een prettig akoestisch klimaat. Om een aangename akoestische ruimte te creëren, kunt u ervoor kiezen om op deze manier uw plafond te laten behandelen. Met speciaal stucwerk wordt de overdracht van geluid tussen een bron en de ontvanger beter verdeelt. Aangename akoestiek hang onder andere af van de toepassing van de ruimte. Met een pleistertoepassing is het mogelijk om de akoestiek van een ruimte aan te passen. Deze techniek is geschikt voor onder andere openbare ruimtes, kantoren, bedrijfspanden, industriële omgeving, indoor hallen, muziekruimtes en uiteraard uw woning. En voor zowel bestaande panden als nieuwbouw.

Akoestisch systeemplafond

Een akoestisch plafond zal voor twee componenten zorgen. Geluidsisolatie en geluidsabsorptie. Geluidsisolatie zorgt voor een optimaal geluid tussen de ruimtes. Zo zorgt de isolatie dat de muziek binnen blijft. Materialen zoals stucwerk en metselwerk zijn sterk in het bepalen van het gewenste geluidsniveau. Geluidsabsorptie zorgt ervoor dat de geluidsgolven worden geaborteerd, waardoor de golven niet volledig teruggekaatst worden. Dit om de nagalmtijd te reduceren. Dit is een ideale manier om de geluidsbeleving in een ruimte te optimaliseren.

Voordelen akoestisch plafond

Een akoestisch plafond zorgt voor een goede overdracht van geluid tussen een bron en de ontvanger. Deze overdracht wordt onder andere beïnvloed door de akoestiek van de ruimte. Uiteraard hangt de definitie en beleving van een goede akoestiek af van de toepassingen van de ruimte. Waar ben je? Hoe is de omgeving opgebouwd en welk doel dient het geluid. De akoestiek van een kantoor is uiteraard totaal anders dan de akoestiek van een indoor zwembad. Toch is het voor iedere ruimte van belang om een prettige akoestiek te realiseren. Een aangename akoestische omgeving beïnvloed de beleving, bevorderd de gezondheid, productiviteit en creëert een aangename sfeer.

Offerte aanvragen

Wil u een offerte aanvragen voor een akoestisch plafond? U bent bij ons op het juiste adres Ons team levert maatwerk van kwaliteit! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijzen voor een akoestisch plafond zijn sterk afhankelijk van het type ruimte en toepassingen. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN