Stucwerk buitengevels

Stucwerk aan de buitengevel wordt steeds populairder. Allereerst zijn de minerale mortels en pleisters waarmee wordt gewerkt goed opgewassen tegen de weersomstandigheden van ons klimaat. Daarnaast brengt buitenstucwerk veel visuele mogelijkheden met zich mee wat betreft esthetische uitstraling van het pand. Het wordt vaak uitgevoerd in combinatie met gevelisolatie.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Bent u geïnteresseerd in uw buitengevel stucen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met stucwerk op uw buitengevel kunt u de mooiste uitstralingen creëren. Wij hebben al jarenlange ervaring met het aanbrengen van verschillende stucwerken. Wij onderscheiden onszelf door onze betrouwbare werkwijze en eerlijk advies.

Soorten stucwerk buitengevels

Er zijn verschillende mogelijkheden om buitenmuren waterdicht te maken met stucwerk. U kunt bijvoorbeeld glad, grof of stucwerk met isolatie aanbrengen. Hieronder vind je voorbeelden van verschillende soorten stucwerk voor op uw buitengevel:

Pleisterwerk

U kunt uw buitenmuren gladstrijken met een licht schuureffect, zodat uw buitenmuren beschermd zijn tegen alle weersinvloeden van buitenaf.

Spachtelputz

Het is ook mogelijk om de gevel te pleisteren en spachtelputz te geven. Spachtelputz is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt meestal toegepast bij modernere gebouwen.

Betonlook

Betonlook is een stijlvolle industriële buitenafwerking. Hier kun je ook prachtige uitstralingen mee creëren.

Sierpleister

We kunnen ook sierpleister op uw buitengevels aanbrengen, zo kunt u de mooiste karakters creëren met sierpleister op uw buitenmuren.

Schilderen

Wanneer u ervoor kiest om de buitenmuren met een licht schuur effect te laten stucen, heeft u ook de mogelijkheid om de buitenmuren in elke gewenste kleur te schilderen. Omdat cementgebonden mortel vocht opneemt, zorgt een extra verflaag voor een betere bescherming tegen de regen en vocht. U kunt hem bijvoorbeeld coaten met weerbestendige en vochtregulerende latex van buitenkwaliteit.

Buitengevel isoleren en stucen

Buitenmuren kunnen ook worden voorzien van isolatie. Goede buitengevelisolatie is belangrijk voor het onderhoud van uw woning en u kunt flink besparen op uw energierekening. Bij het aanbrengen van buitenmuurisolatie. wordt een laag kunststof schuim op de buitenmuur gelijmd of geschroefd. Over de gehele gevel zal wapeningsgaas moeten worden aangebracht om scheurvorming te voorkomen. Nadat er een laag specie op het gaas is aangebracht, kan de uiteindelijke afwerking naar keuze worden uitgevoerd.

Offerte aanvragen voor stucwerk buitengevels

Wilt u een offerte aanvragen om uw buitengevel te stucen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten stucwerk. Wij leveren maatwerk voor een scherpe prijs! Neem vooral vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. De prijs van uw buitengevel stucen kan afhangen van het type stucwerk dat je kiest. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN