sierpleister

Sierpleister

Sierpleister is een decoratieve afwerking met een korrelstructuur voor uw muur of plafond. Er zijn verschillende varianten van sierpleister. De bekendste zijn spachelputz, rustiekputz en granol. Deze kunnen in verschillende kleuren worden aangebracht.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Wat is sierpleister?

Sierpleister is de verzamelnaam voor diverse soorten stucwerk of pleisterwerk. Sierpleister decoreert uw muren met een zichtbare afwerklaag. Sierpleister geeft een mooi structuur aan plafonds en wanden. Het kan in elke kleur worden aangebracht. Het is hierna dus niet meer nodig om uw muur te verven. Er zijn verschillende structuur mogelijkheden waar u uit kunt kiezen met sierpleister.

Waarom sierpleister?

Sierpleister kan op verschillende plekken worden aangebracht, zoals op wanden, plafonds en muren. Ook kunnen buitenmuren worden afgewerkt met sierpleister. Een groot voordeel van sierpleister is dat er bij beschadigingen geen kleurverschillen ontstaan. Wilt u na een tijdje toch een andere kleur? Dan is dat ook geen probleem. U kunt gemakkelijk over sierpleister heen schilderen. Verder is het nog schrobvast, hierdoor kunt u het gemakkelijk schoonmaken. Als u huisdieren of kinderen heeft, dan is het handig om een extra beschermlaag over de sierpleister te doen. Dit doet u door het aanbrengen van een afneembare saus.

Soorten sierpleister

Als u kiest voor sierpleister, dan kunt u ook kiezen welke structuur of sjabloon u in de sierpleister wil. Er zijn diverse soorten sierpleister. Ook zijn er verschillende sjablonen waaruit u kunt kiezen.

Spachtelputz

Spachtelputz is een populaire soort sierpleister. Dit bestaat uit een mengsel van een bindmiddel op basis van kunststof en gebroken marmelkorrels. Dit wordt vaak in een laag van 1 tot 4 mm aangebracht. Bij spachtelputz heeft u een brede keuze aan verschillende structuren.

Granol

Granol werd vroeger heel vaak gebruikt, en dit zien we de laatste jaren weer terug komen. Granol heeft een grove structuur. Met deze puntjes en groefjes kunt u verschillende designs en effecten maken. Granol kan dan ook gedraaid en waaiervormig worden aangebracht. U kunt ook voor een staande afwerking kiezen. Door die verticale groefjes in het stucwerk lijkt het dan een beetje op een boomschors.

Rustiekputz

De rustiekputz wordt op maatwerk aangebracht net als de andere spierpleisters. Rustiekputz lijkt best veel op spachtelputz. Het is wat grover dan spachtelputz en u kunt dit goed herkennen aan de lichte groefjes. Rustiekputz wordt vaak gebruik om wanden te herstellen. Door de stevige korrels in rustiekputz vermindert de kans op scheuren enorm.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een offerte aanvragen voor sierpleister? Profiteer dan van onze betrouwbare service en duidelijk werkwijze. Bij ons bent u aan het juiste adres voor diverse diensten. Wij leveren maatwerk voor de scherpste prijzen! Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De prijzen kunnen afhangen van het soort sierpleister dat u kiest. U bent bij ons verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN