speciaal stucwerk

Speciaal stucwerk

Speciaal stucwerk is bekend onder allerlei namen, waaronder exclusief stucwerk, decoratief stucwerk en Italiaans stucwerk. Designstuc geeft uw interieur een prachtige, unieke en luxe afwerking geïnspireerd op Italiaanse sferen. Wij leveren decoratief stucwerk waaronder beton ciré en werken daarvoor met de beste producten, zoals Novacolor, Beal Mortex en Frescolori.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

Wat is speciaal stucwerk?

Bent u op zoek naar een speciale muur voor uw woning? Een wand met speciaal stucwerk creëert een luxe uitstraling in uw ruimte. Bij KVZ Afbouw hebben wij gecertificeerde stukadoors die jarenlange ervaring hebben met het aanbrengen van verschillende soorten stuc in bijvoorbeeld badkamers, slaapkamers of woonkamers. Bij normaal stucwerk maken wij een witte strakke/gladde muur, dit is bij speciaal stucwerk niet het geval. Speciaal stucwerk is heel decoratief en creëert unieke uitstralingen.

Soorten speciaal stucwerk:

Bij speciaal stucwerk heeft u verschillende keuzes. Deze speciale stucwerken zorgen ieder voor hun eigen unieke uitstraling. Wij bieden de volgende soorten aan:

Beton ciré

Beton ciré is een waterdicht betonstuc. Beton ciré bestaat uit fijn gemalen zand en kiezelstenen, een kleurstof naar keuze en speciale kunsthars, hierdoor kan het flexibel en hard worden aangebracht.

Frescolori

Frescolori is een product op basis van 100% natuurkalk. Met dit speciale stucwerk creëren we verschillende kleuren en heeft u diverse toepassingsmogelijkheden om een unieke wandafwerking te ontwerpen. Frescolori heeft een goede hechting. Met frescolori kunnen wij verschillende designs op uw wand creëren.

Unieke eyecatchers

Met speciaal stucwerk kunnen we de mooiste effecten en structuren creëren, net zoals bij sierpleister. Hierdoor zal uw woning er prachtig uit komen te zien. Met ons stucwerk heeft u enorm veel mogelijkheden. Zo kunt u precies afstemmen wat bij uw interieur past. Het aanbrengen van speciaal stucwerk kan ook zorgen voor een waardevermeerdering van uw woning.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het aanbrengen van speciaal stucwerk? Laat het dan door experts doen! Bij KVZ Afbouw profiteert u van betrouwbare service en een duidelijke werkwijze. U bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende diensten. Bij ons krijgt u alleen de beste service. De prijzen van speciaal stucwerk kunnen afhangen van het soort stucwerk waar u voor kiest. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs. Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN