buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie is een uitstekende manier van warmte-isolatie. Bovendien is het energiebesparend en geluidswerend. In zowel nieuwbouwsituaties als renovatieprojecten kunnen wij buitengevelisolatie projectmatig toepassen. Van belang is dat het isolatiesysteem aansluit op het ontwerp en de technische uitvoering ervan.

Vraag een offerte aan +316 31 95 28 75

U kunt voor een buitengevelisolatie kiezen om de buitenzijde van uw huis te isoleren. Deze zogeheten buitenisolatie techniek biedt meerdere voordelen voor uw kwaliteit van wonen en leven. KVZ Afbouw is gespecialiseerd in het verzorgen van deze vorm van isolatie. Wij onderscheiden onszelf door onze betrouwbare service en onze duidelijke werkwijze. Ons team biedt graag advies op maat en garandeert u kwalitatief ijzersterke gevelisolatie voor uw woning, pand of bedrijfsgebouw.

Wat is buitengevelisolatie?

Deze vorm van isolatie houdt in dat er een dikke laag isolatiemateriaal aan de buitenmuren geplaatst wordt. Vervolgens wordt er gevelbekleding zoals steenstrips of pleisterwerk toegevoegd aan het isolatiemateriaal. Deze vorm van isolatie is de meest duurzame vorm van gevelisolatie. Ook betreft deze isolatie een volledige gevelrenovatie. Deze techniek is voor zowel nieuwbouw als renovatie geschikt en ik bepalend voor de uitstraling van de woning of gebouw. Deze isolatievorm zorgt ervoor dat de warmte van binnenin via de muren naar buiten af wordt gevoerd. Hierdoor blijft de temperatuur in de ruimte constant. In de zomertijd zorgt de geïsoleerde gevel ervoor dat de warme lucht juist buiten blijft. Zo kunt u altijd profiteren van uw buitengevelisolatie.

Voordelen buitengevelisolatie

Eén van de grootste voordelen en dus ook drijfveren voor deze isolatietechniek, is de energiebesparing. Door middel van buitenisolatie voorkomt u koudebruggen. Op deze manier bespaart u enorm op uw energieverbruik. Hierdoor heeft u ook geen last meer van koude luchtstromingen. Zo kunt profiteren van een constante binnentemperatuur. Bovendien biedt een gevelisolatie de mogelijkheid voor gevelbekleding om de buitenkant van uw pand of woning te stijlen naar wens. Meerdere bijkomende voordelen zijn:

  • Bescherming tegen weersinvloeden zoals vorst, vocht, vuilen zand
  • Geen ruimteverlies door middel van gevelisolatie langs de buitenmuren

Omgevingsvergunning

Voordat u uw plannen in gang kunt zetten, is het eerst nodig om bij uw gemeente te informeren naar een zogeheten omgevingsvergunning. Doordat deze vorm van gevelisolatie het aanzicht verandert, is hier eerst gemeentelijke toestemming voor nodig. Uiteraard heeft uw type woning of gebouw daar invloed op, maar ook mogelijk de locatie. Verdiep u hier eerst in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte aanvragen

Wil u een offerte aanvragen voor buitengevelisolatie? U bent bij ons op het juiste adres voor onder andere spackspuitwerk, beton ciré, stucwerk voor buitengevels en een akoestisch plafond. Wij leveren maatwerk van kwaliteit! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijzen voor gevelisolatie zijn sterk afhankelijk van het type woning of gebouw. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs.

ONZE DIENSTEN

KLAAR VOOR EEN SAMENWERKING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL ONS DIRECT

Vraag offerte aan Bel ons direct pijl

WAT KLANTEN VERTELLEN